Policia e Vjenës, pas një pune që ka marrë shumë kohë, ka zbuluar me mijëra certifikata të falsifikuara ose të rreme që ?dëshmojnë? njohjen e gjermanishtes. Këto dokumente u kanë shërbyer të huajve, kryesisht nga Shqipëria, Koracia dhe Serbia, për të siguruar qëndrimin në Austri. Bëhet fjalë për

Burimi: Albeu.com

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2H0nPTv

%d bloggers like this: