Ditën e sotme është 20 vjetori i protestave studentore kundër pushtimit të Kosovës nga Serbia.
Më 1 tetor të 1997, Lëvizja Studentore e atëhershme organizoi protestat, të cilat u zhvilluian për të kundërshtuar pushtimin e Kosovës nga Serbia dhe kthimin e studentëve në objektet universitare, nga

Burimi: Albeu.com

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2xLjTRK

%d bloggers like this: