AUSTRALI- Alia Joy, vajza e senatores australiane të Queensland, Larissa Waters është e porsalindur e parë që ushqehet me gji në sallën e parlamentit të Australisë. Në senat ushqyerja me gji është lejuar me një vendim gjykate që në vitin 2003 dhe vitin e shkuar leja ishte shtrirë edhe në sallën e parlamentit, por askush më […]

Burimi: BalkanWeb.com

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2q5xocV

%d bloggers like this: