Zëvendësndihmëssekretari Amerikan i Shtetit, Hoyt Brian Yee po zhvillon një vizitë zyrtare në vendet e rajonit, duke nisur nga Maqedonia, Kosova e Mali e Zi e për të ardhur nesër në Tiranë ku do të takohet me liderët e shtetit dhe kreun e opozitës Lulzim Basha. Kjo vizitë është parë si shansi i fundit për ‘pajtim’ me […]

Burimi: BalkanWeb.com

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2qiJrlx

%d bloggers like this: