Blogu i udhëtimit e turizmit „Sonnenklar.tv“ ka analizuar për “Bild.de” bakshishet e 50 vendeve të botës, mes tyre edhe Kosovës dhe Shqipërisë, njofton albinfo.ch. Në 41 nga 50 shtete, dhurata e “bakshishit” është e zakonshme, nëse shkohet në restorant, në hotel ose taksi. Në shtete si Norvegjia, Danimarka, Suedia, Finlanda, Kazakistani, Sllovenia, Estonia, Luksemburgu, Islanda, […]

Burimi: BoldNews.al

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2GYl05f

%d bloggers like this: