Një i ri në Shtetet e Bashkuara ka lënë të befasuar dhjetra qytetarë që po drekonin në një restorant, teksa po i prpopozonte martesë partneres së tij.
Unazën që mbante në dorë, ai nuk ia vuri në gisht vajzës, por e hodhi në pjatë i zhgënjyer, duke e akuzuar për tradhti.
Vajza as nuk e kishte menduar këtë dhe dëgjon fjalët e tij teksa i thotë:
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim

Burimi: Buletini Lajmeve

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2yKhFS5

%d bloggers like this: