Pezullohet “Top Gear”

    Mediet britanike kanë rezervuar sot  ballinat për storien e jashtzakonshme të pezullimit të emisionit “Top Gear”, që shfaqet zakonisht çdo të diele. Bëhet e ditur se njëri nga tre udhëheqësit karizmatik, Jeremy Clarkson, është kacafytur me...

Më shumë se 400 ankesa për gjoksin e Ritës

Të gjithë e dijmë se stili i veshjes së Rita Orës nuk është aspak konvencional, që është edhe e pritur nga një pop-yll botëror. Sidoqoftë, pamja e saj gjatë emisionit ‘The One Show’, i cili jipet në kanalin BBC1 në ora 7 të mbrëmjes, si duket e ka...

Përkujtohet maca me shpallje në gazetë

  Maca me emrin Mac përkujtohet për njëvjetorin e ngordhjes. Si duket, përjetimi treumatik dhe i jashtzakonshëm i familjes gjatë dhe mbas luftës në Kosovë ka ndikuar që të krijojnë një lidhje të veçantë me macën e tyre- Macin- e cila ishte me ta gjatë tërë kohës....
%d bloggers like this: