Gjiganti ‘Ford’ del me Mondeo Hybrid

Ford ka nisur prodhimin e veturës Mondeo Hybrid në uzinën spanjolle në Valencia. Ekonomia mesatare e karburantit është në nivele të pabesueshme: 4,2 litra / 100 km dhe emitimet e dioksidit të karbonit janë më të ulëta se 100 gram në km. E themeluar në vitin 1993 dhe...

Harley-Davidson prezanton motoçikletën e parë elektrike

A është duke i ardhur fundi motorave të zëshëm? Nëse Harley-Davidson thotë se po, kush jemi ne të kundërshtojmë? Moto-kompania amerikane, e cila ka bërë famë në saje të disenjit të paimitueshëm dhe zërit kumbues të modeleve të saja të popullarizuara në mbarë botën, e...
%d bloggers like this: