Liam Neeson: Nuk bëhem musliman

Superylli i Hollywoodit, Liam Neeson, ka mohuar të gjitha raportimet dhe të gjitha spekulimet që janë bërë në lidhje me atë se ai do të konvertohet në fenë islame. “Jo, nuk po konvertohem në fenë islame”, ka thënë Neeson. Që prej shumë kohësh është raportuar se ylli i...
%d bloggers like this: