Burgoset i riu shqiptar – kujdestar i kanabisit

Kur një njeri në Itali, i quajtur Mario, i ofroi të riut Xhani Alikaj punë në Angli, ky i dyti mezi priti. Fatkeqësisht për të, ‘puna’ e ofruar kishte të bëjë me përkujdesjen për 100 bimë të kanabisit. Alikaj, 19-vjeç dhe i pastrehë, u deklarua i fajshëm...
%d bloggers like this: