Në përkrahje të rektorit

Një grup i studentëve dhe pjesëtarë të shoqërisë civile në Kosovë do të mbajnë një marsh në përkrahje të rektorit të Universitetit të Prishtinës, Ramadan Zejnullahu, ndaj të cilit po kërkohet dorëheqje tash e disa javë nga Organizatat e dala nga Lufta. Një nga...

AGK kërkon që të zbatohet ligji

  Me anë të një kumese për media, Aleanca e Gruas e Kosovës (AGK) thotë se përgjatë viteve e, sidomos prej vitit  2007, në vazhdimësi ka kërkuar zbatimin e Ligjit të Trashëgimisë dhe Pronës, përmes aktiviteteve dhe kampanjave të shumta. Ky angazhim i pandalshëm i...

UEFA: Sot vendimi i Komisionit të Apelit

Komisioni i Apelit do të mblidhet të martën për të dhënë vendimin e tij në lidhje me ngjarjet e dhunshme që ndërprenë ndeshjen Serbi-Shqipëri të 14 tetorit. Presidenti i FSHF-së, Armand Duka dhe përfaqësuesit e zyrës juridike ndodhen në Nion të Zvicrës për të mbrojtur...

S’ka para për sirianët

Programi Botëror i Ushqimit, pjesë e Organizatës së Kombeve të Bashkuara njoftoi ndërprerjen e ndihmave jetësore për 1.7 milionë refugjatë të luftës dhe shkak për këtë është bërë mungesa e fondeve. Deri më tani, programi u siguronte kupona për të blerë ushqime dhe...
%d bloggers like this: