Liam Neeson: Nuk bëhem musliman

Superylli i Hollywoodit, Liam Neeson, ka mohuar të gjitha raportimet dhe të gjitha spekulimet që janë bërë në lidhje me atë se ai do të konvertohet në fenë islame. “Jo, nuk po konvertohem në fenë islame”, ka thënë Neeson. Që prej shumë kohësh është raportuar se ylli i...

“Sony” zbrapset nga kërcënimet e Koresë Veriore

  “Sony Pictures” ka anuluar premierën dhe nxjerrjen në kinema të filmit “Intervista” që planifikohej me 25 Dhjetor. Filmi ka si temë përpjekjen e trillueme për të vrarë udhëheqësin e Koresë së Veriut, Kim Joung-un. Vendimi është marrë...

Përgatitet verzioni i ri i filmit “Ikja në fitore”

Tregimi i mrekullueshëm, edhepse pak i pabesueshem, “Ikja në fitore” (Escape To Victory), është gati të ri-xhirohet. Origjinali, i prodhuar në vitin 1981 nga regjisori John Huston dhe me Michael Caine dhe Sylvester Stallone në rolet kryesore, ka për temë...
%d bloggers like this: