Çernobili post-nuklear në video dhe foto

Çernobili është një zonë që ka fituar famë, për shkak se atje në vitin 1986 ndodhi një shpërthim në reaktorin bërthamor. Një fotograf amerikan ka përdorur dronin për të kapur pamje nga rajoni i Çernobilit. Përmes pamjeve, tregohet se njerëzit akoma përjetojnë dramat e...

Kur edhe ushqimet “tmerrohen” (Foto)

Ka ardhur koha e fundit të pashmangshëm dhe rrugës drejt stomakut të njeriut! “Mos më hani”, luten ushqimet në tryezë me mënyrën e tyre dhe të coptojnë zemrën! Vërtetë, a mund ta imagjinoni se edhe ushqimet kanë ndjenjën e terrorit pak para konsumit? Imazhet e...
%d bloggers like this: