Linda e bën keq

Linda Halimi e ka bërë të pa mundurën që të dobësohet dhe ta ketë këtë vijë trupore që e ka tani. Këngëtarja ja ka arritur qëllimit, bile është bërë edhe instruktore fitnesi...
%d bloggers like this: