Në përkrahje të rektorit

Një grup i studentëve dhe pjesëtarë të shoqërisë civile në Kosovë do të mbajnë një marsh në përkrahje të rektorit të Universitetit të Prishtinës, Ramadan Zejnullahu, ndaj të cilit po kërkohet dorëheqje tash e disa javë nga Organizatat e dala nga Lufta. Një nga...

AGK kërkon që të zbatohet ligji

  Me anë të një kumese për media, Aleanca e Gruas e Kosovës (AGK) thotë se përgjatë viteve e, sidomos prej vitit  2007, në vazhdimësi ka kërkuar zbatimin e Ligjit të Trashëgimisë dhe Pronës, përmes aktiviteteve dhe kampanjave të shumta. Ky angazhim i pandalshëm i...
%d bloggers like this: