Kuzhinë: Si të pergatisni pallaçinka apo petulla në vaj (Video)

Në mëngjeset e fundjavës, pas një jave të mundimshme (sidomos për amviset), do të donit të përgatisni diçka të lehtë që nuk merr shumë kohë dhe që është e shijshme. Ne ju propozojmë të bëni pallaçinka/pallaqinka, lloj i veçantë i petullave në vaj. Kjo video-recetë ju...

Zbulohet mësheftësia e kafes së përkryer

Shkencëtarët kanë zbuluar sekretin e asaj që shumë pronarë kafesh kanë pretenduar që e posedojnë – filxhanin e përkryer të kafes. Si duket, elementi kryesor në këtë formulë gastronomike është gëlqerja në ujë. Ekspertët, kështu, kanë përdorur metoda kimike për të...
%d bloggers like this: