Athina përsëri në flakë

Përleshjet shpërthyen pasi rreth 6.000 protestues marshuan për të përkujtuar vrasjen e vitit 2008 të Aleksandros Grigoropulos, një vrasje që çoi në dy javë të trazirave më të dhunshme që Greqia kishte parë në dekada. Disa dyqane u sulmuan dhe u hodhën bomba me benzinë...
%d bloggers like this: