Sekretaresha pa tesha

Sekretaresha Adeline Lafouine, e punësuar në kuvendin zviceran, është përjashtuar nga posti për shkak se ka publikuar foto të saj nudo brenda godinës ku punonte. Postimet i ka nxjerrë në Twitter duke shkaktuar tronditje dhe kureshtje të lezetshme në opinionin...

4 arsye pse martesa është ide e keqe

1. Përvoja negative. Një përqindje e madhe e njerëzve i shmangen martesës për shkak të përvojave të këqija të prindërve të tyre, dhe që të mos i përsërisin ato. 2. Karriera. Në shumë raste familja kalon në plan të dytë për shkak se karriera është bërë prioritet. 3....
%d bloggers like this: