FIFA: Botërori 2022 do të luhet në dimër

  Nji komitet vendim-marrës i FIFA-s ka ardhë në përfundim se Botërori 2022 në Katar duhet të mbahet në nëntor dhe dhjetor të atij viti. Përgjatë mbledhjes në Doha, anëtarët e Komitetit shqyrtuan disa mundësi mirëpo shin të vendosur se turneu nuk duhet të...

Cristiano Ronaldo injoron Michel Platininë (Foto/Video)

Pas finales së Botërorit të Klubeve FIFA, Cristiano Ronaldo nuk i dha dorën presidentit të UEFA-s, Michel Platini Edhe pse ish-futbollisti francez e pa në sy portugezin, ky i fundit u përgjigj me indiferencë. Arsyeja? Ndoshta duhet thënë e kujtuar se Michel Platini ka...
%d bloggers like this: