BlackBerry Classic, kthim pas në dizajn të vjetër

Blackberry ka lançuar atë që e quan një smartfon “no-nonsense”, BlackBerry Classic. Pajisja ka një tastierë të plotë, e cila i ngjan dizajnit që e bëri Blackberry-n një lider të tregut para se të zihej nga konkurrentët. Analistët thanë se firma ishte duke u “kthyer në...

Smartfonat më të mirë me Android të vitit 2014

Cilado qofshin preferencat tuaja, smartfonët Android padyshim ofrojnë një ndjesi lirie në përdorim dhe mundësi të panumërta të cilat të gjithë i vlerësojnë. Android gjendet në 85 % në telefonët inteligjentë të ditëve të sotme. Në këtë artikull kemi përzgjedhur...
%d bloggers like this: