“Refugjati” që bëri karrierë (Foto)

Agim Sopi karrierën e tij si futbollist e kishte filluar në moshën 10 vjeçare të FC Shkupi (Ish-Slloga Jugomagnat). Gjatë kësaj kohe ka qenë anëtar i reprezentacionit të Maqedonisë U-15 dhe U-16, ndërsa nga viti 1997 shpërngulet për në Suedi, ku kishte luajtur për...

​Pasojat e Brexit në Shqipëri, paundi rrëzon euron

Pas rënies së ndjeshme ditën e premte, paundi ka pësuar një tjetër goditje në tregun valutor të Shqipërisë si pasojë e situatës së krijuar nga Brexit. Sipas kursit të Bankës së Shqipërisë, monedha britanike ka zbritur në 165.1 lekë, ose 6.7 lekë më pak se të premten....
%d bloggers like this: