Samsung ka nxjerr në treg frigoriferin e ri me “touchscreen”, veprime urdhëruese përmes gishtave si tek telefonat e mençur.

Ky frigorifer është një arritje e re teknologjike i cili vjen me disa lloje aplikacionesh të cilat do t’iu ndihmojnë në kuzhinën tuaj.

Ai ka një “touchscreen” prej 21.5 inç dhe çmim prej 5,600 dollarë.

Samsung – Family Hub, të vetmen mangësi e ka se nuk mund t’i fshini apo të instaloni aplikacione tjera përveç atyre që gjenden aty.

Burimi: GAZETA DITA

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/29sJnro

%d bloggers like this: