Një tendencë e re ka çmendur rrjetet sociale. Pas sfidës së ku njerëzit duhet të hidhnin koka me ujë mbi veten, një sfidë akoma më e çmendur po qarkullon në rrjetet sociale.

 
Këtë herë bëhet fjalë për një sfidë ku njerëzit duhet të ekspozojnë organet e tyre gjenitale në supermarket dhe të bësh foto për ta postuar më pas në Facebook, Instagram ose rrjete të tjera sociale.

Në fakt askush nuk e priste që në rrjete sociale të përhapej një sfidë e tillë, megjithatë tendenca e re është bërë shumë tërheqëse dhe disa kanë guxim për ta bërë.

The post “Çmenden” vajzat, nxjerrin gjoksin dhe “zogun” në supermaket për një arsye të veçantë appeared first on Gazeta InfoPress.

Burimi: Gazeta InfoPress

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2z1tvrO

%d bloggers like this: