Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në  qytetin Xi’an, Kinë pasi shoqëruesja e nuses është ngacmuar seksualisht nga miqtë e dhëndrit.

Ata ishin nisur për të shkuar në dasmë të gjithë sëbashku, por të rinjtë nuk janë përmbajtur.

Djemtë kanë xhiruar gjithçka dhe më pas e kanë publikuar në internet.

Në pamje ata duken si qen të uritur të cilët i shqyejnë mbathjet me duar ndërkohë që ajo duket e tmerruar dhe fillon t’i shtyjë.

Burimi: Gazeta Mapo

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2xgUfYc

%d bloggers like this: