Barometri diplomatik Prof.Dr.Mehdi HYSENI   *** Vrasja e njerëzve të pafajshëm nuk është vetëm çështje individuale dhe çështje e brendshme e shtetit, por edhe objekt i gjykatave dhe i institucioneve të drejtësisë ndërkombëtare për mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të njeriut.   Prandaj, pa  dënimin e krimeve të gjenocidit  serb, dhe pa dënimin e krimeve të terrorizmit politik nga Tirana dhe nga…

Source

Burimi: Gazeta Shqiptari

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2sNKlM1

%d bloggers like this: