Njerëzit shpikin gjithçka, madje edhe pajisjen e cili shërben për mbathje dhe zbathje të çorapeve!

Për më shumë shikoni videon në vazhdim.

Never struggle with your socks againAvailable here: amzn.to/2pTlbEXCredit: Sock Aid

Posted by Smartly on Dienstag, 16. Mai 2017

Burimi: GazetaIntro

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2tEdOY0

%d bloggers like this: