Ish-deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Faton Topalli, e ka dënuar sulmin ndaj Arbana Xharrës, anëtares më të re të Partisë Demokratike të Vetëvendosjes.

Më poshtë është shkrimi i plotë i Topallit:

“U zgjove nga gjumi me një lajm të keq për dhunën ndaj Albana Xharrës”.

“Dhunë, ndaj gruas, dhunë ndaj aktivistëve politik të Lëvizjes Vetëvendosje, dhunë në burgje, dhunë ndaj qytetarëve. Deri kur kështu”?

“A nuk është koha që të zgjedhim një mënyrë tjetër për zgjidhjen e konflikteve personale, gjinore dhe politike”.

“Kultura e komunikimit dhe zgjidhjeve te konflikteve len shumë për të dëshiruar në Kosovë. Unë nuk pajtohem politikisht, por sot jam ne anën e Albana Xharrën, nënë, grua gazetare dhe aktiviste politike dhe kundër dhunës”.

klankosova.tv

Burimi: Klan Kosova

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2pIkkrt

%d bloggers like this: