Vetëm një dekadë më parë, automobilat hibridë ishin produkte fillestare dhe dukej se automobilat elektrikë nuk do të konsideroheshin kurrë seriozë. Tash kohët kanë ndryshuar.
Tani hibridët, ‘plug-in’ hibridët dhe automobilat e pastër elektrikë përbëjnë lajme të mëdha. Thuajse çdo prodhues i madh ka nisur ose është duke u bërë gati për t’i hyrë tregut fitimprurës, shkruan sot “Koha Ditore”.
“Auto-Express” ka publikuar një listë të……

Burimi: KOHA.net

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2fCZc2v

%d bloggers like this: