Prej thirrjes për të zbardhur fatin e të zhdukurve në luftë e deri tek pasojat e politikëbërjes, Kosova dhe vendet e rajonit shpalosin problemet në hapësira të ndryshme. Zhvendosja e politikës në Venecia kësaj radhe nuk bëhet nëpërmjet atyre që marrin vendime, por në një tjetër plan: atë të artit.
Dikush më zëshëm e dikush më zbehtë, shtetet ballkanike kanë sjellë kryesisht të kaluarën në edicionin e 57-të të Bienales Ndërkombëtare të Artit në ishujt e……

Burimi: KOHA.net

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2raNUX1

%d bloggers like this: