Kampionia evropiane në “Wellnes Fitness”, Geta Beqa, ishte e ftuar sot në Express të KTV-së.
Ajo shpalosi detaje rreth procesit të punës dhe përgatitjeve që ka bërë për t’u bërë kampione e Evropës.
Intervistën e plotë, ku ajo tregon edhe për jetën e përditshme dhe aktivitetet, mund ta ndiqni në videon e mëposhtme:

Burimi: KOHA.net

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2klqdMZ

%d bloggers like this: