Lideri i Koresë Veriore, Kim Jong Un, ka thënë se shteti i tij ka rritur kapacitetin për të goditur tokën amerikane me armë nukleare dhe se butoni bërthamor është “në tavolinën time”.
“I gjithë territori i Shteteve të Bashkuara është brenda rrezes së armëve tona bërthamore dhe butoni bërthamor është gjithmonë në tavolinën time. Ky është realiteti, nuk është kërcënim”, ka thënë Kim gjatë një fjalimi televiziv për Vitin e Ri.
Ai ka……

Burimi: KOHA.net

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2Cs2sL6

%d bloggers like this: