AKR-së, me marrëveshjen për qeverisje me koalicionin PAN, i është premtuar pozita e presidentit të vendit në mandatin e ardhshëm.
AKR nënshkroi sot marrëveshjen për bashkëqeverisje me PAN-in, ndërsa “Arbresh” shkruan se si pjesë e marrëveshjes është edhe dakordimi që posti i presidentit t’i takojë Behgjet Pacollit të AKR-së, menjëherë pas largimit të Hashim Thaçit.
“PAN dhe AKR-ja dakordohen që posti i presidentit të Kosovës t’i takoj AKR-së në mandatin e……

Burimi: KOHA.net

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2gAWDxU

%d bloggers like this: