Partitë politike në Kosovë nuk janë treguar transparente për burimet e financimit të fushatave të tyre zgjedhore, si dhe për shpenzimet e parave që ato parti i marrin nga buxheti i shtetit, thonë përfaqësues të shoqërisë civile në Kosovë.
Në vit, partive politike, të cilat janë të përfaqësuara në Kuvendin e Kosovës nga buxheti i Kosovës, u ndahen më shumë se 4 milionë euro.
Shuma e mjeteve për financimin e aktiviteteve të subjekteve politike bëhet në bazë të……

Burimi: KOHA.net

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2qFNTOs

%d bloggers like this: