Patriarku i Kishës Ortodokse Serbe, Irinej, një javë përpara kremtimit të Pashkës ortodokse është shprehur se “presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq është duke luftuar heroikisht për serbët dhe shtetin tonë në Kosovë e Metohi” dhe se qëndrimi i tij dhe lufta tregojnë se ai e di mirë çfarë është duke bërë.
“Unë e kam thënë tashmë, por përsëri dua ta theksoj. Presidenti Vuçiq po lufton si luan dhe në mënyrë heroike për popullin……

Burimi: KOHA.net

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2pZdejE

%d bloggers like this: