Stuhia Ophelia, me erëra që arrinin deri në 150 kilometra në orë, në brigjet perëndimor të Irlandës shkaktoi tre të vdekur.
Si pasojë e kësaj stuhie pati ndërprerje të energjisë elektrike dhe shumë pemë u rrëzuan.
”Një grua 50 vjeçe humbi jetën si pasojë e një aksidenti me veturë të shkaktuar nga rrëzimi i një peme, ku edhe një 70-vjeçar u plagos”, theksoi policia.
Në veri të Dundalk, pranë kufirit me Irlandën e Veriut, një person humbi jetën si……

Burimi: KOHA.net

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2hLCKEH

%d bloggers like this: