Jo më kot thuhet se çdo person i lindur në këtë botë, ka ‘sozinë’ e tij në anën tjetër të botës.

Në shtatë miliardë njerëz nga sa jemi të gjithë sot, janë disa prej tyre që ngjasojnë në masë të madhe me fytyrat publike.

Në vazhdim ju sjellim disa prej tyre.

Këtë persona kanë pasur fatin e madhe që të ngjasojnë me emra si: Jay Z, Leonardo DiCaprio, Nicholas Cage, George W.Bush dhe shumë të tjerë.

“George Clooney” nga Turqia

 “Morgan Freeman” nga Meksika

 “Barack Obama” nga Indonezia

 “Leonardo DiCaprio” nga Suedia

 “Vladimir Putin” nga Kina

 “Jay-Z” femër

 “Kanye West” nga Egjipti

 “Johnny Depp” nga Japonia

 “Bradley Cooper” nga India

 “Nicolas Cage” nga India

Burimi: Kolona.info » Prurje

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2uFstnf

%d bloggers like this: