Ajo ka thënë se “Gjëegjëza u plotësua”, dhe se Kosova do të ketë nevojë për më shumë se vetëm fat.

“Gjëgjëza u plotësua, nuk ka më prapaskena, as qëllime e axhenda të fshehta, çdo gjë e hapur dhe e ditur në tavolinë (apo rreth tavolinës) me një skenë dhe një kastë aktorësh. Do të kesh nevojë për shumë më shumë se vetëm Fat, Kosova jonë!”, ka shkruar Kusari-Lila në Facebook.

Burimi: Lajme

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2wBwdn8

%d bloggers like this: