Një incident i frikshëm i motit e ktheu borën në një ngjyrë të egër portokalli në të paktën katër vende.

Fenomeni i çuditshëm është raportuar në qytetet e Rusisë, Bullgarisë, Ukrainës dhe Rumanisë dhe pamjet e dëborës së çuditshme shpejt dolën virale, shkruan DailyMail.

Vendpushimet e skive u ngjanin plazheve me rërë pas u kthyen në portokalli, ndërsa disa dëshmitarë thanë se skenat dukeshin ‘apokaliptike’ dhe e krahasuan atë me sipërfaqen e Marsit./lajmifundit.al


Burimi: Lajme | Lajmi i Fundit | Lajmet | informacion shqip, gazeta online

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2GoW6Os

%d bloggers like this: