Angelique Boyer dhe Sebastian Rulli janë ndër personazhet më të famshëm në botën e showbiz-it latin.

Dyshja tashmë janë bashkë dhe po shijojnë pushimet së bashku dhe shihen mjaft të lumtur. Nëse bejmë një xhiro në llogaritë personale të dyshes do i shohim sikur të ishin blogerë të vërtetë.

Me siguri edhe ju e pëlqeni këtë çift po aq sa pëlqehet nga latinët.

Burimi: Lajme | Lajmi i Fundit | Lajmet | informacion shqip, gazeta online

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2pXilSj

%d bloggers like this: