Afërsisht 5000 kosovarë rezultojnë të kenë marrë një kontratë dhe një vizë pune për në shtetin e Gjermanisë gjatë vitit 2016.

Burimi: Lajmet e fundit

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2pLh7q1

%d bloggers like this: