Qendra e Lëvizjes Vetëvendosje në Mitrovicë njofton se komisionerët e saj në qendrat e votimit në pjesë të ndyshme të qytetit të Mitrovicës kanë vërejtur e ka pasur fletvotime të vjedhura.

Sipas LVV-së, është vërejtur se mungojnë dy fletëvotime në shkollën “Migjeni”, dy në shkollën “Avdullah Shabani”, pastaj një në Shupkovcë dhe një tjetër në qendrën Trepça.

Burimi: Realiteti » Feed

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2zsEnyp

%d bloggers like this: