Një figurë misterioze në formë njerëzore ishte duke fluturuar në qiell.

Videoja e çuditshme tregon objektin që rri pezull mbi retë para se të zhduket shkurtimisht.

“Humanoidi” rishfaqet para se të zhduket në ajër, duke shkaktuar spekulime nëse ishte një njeri apo krijesë nga hapësira e jashtme.

Video u postua në Facebook dhe u filmua në Sydney, duke zgjatur rreth pesë minuta.

Pamjet, më poshtë:

Burimi: Shkodra News » Feed

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2yJGyAp

%d bloggers like this: