Seksi para se të flini, mund të jetë çelësi për një gjumë nate të mirë.
Një studim tregoi se njerëzit që bënin seks para gjumit, kishin më shumë gjasa të flinin pa ndërprerje.
Dhe ata që arritën orgazmë gjatë seancave të tyre “të nxehta” nën çarçafë kishin të ngjarë të kishin një pushim edhe më të mirë.
Dr.Michele Lastella, një studiuese e gjumit në Universitetin Qendror Queensland, grumbulloi të dhëna nga 460 persona……

Burimi: Syri | Lajmi i fundit

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2A7j5XZ

%d bloggers like this: