Në ka një gjë të vërtetë në jetë, është se nuk mungojnë njerëzit e suksesshëm pa flokë. Të paktën sipas një studimi, nuk është rastësi.
Mbi tre studime të kryera nga Albert E. Mannes, 59 pjesëmarrësve u janë treguar fotot e një mashkulli me flokë, dhe një tjetër ku është pa flokë, pas përpunimit të fotove.
Ai zbuloi se versioni pa flokë i mashkullit jepte përshtypjen më dominant, mashkullor dhe konfident, më të gjatë e më të……

Burimi: Syri | Lajmi i fundit

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2AGFf4x

%d bloggers like this: