Duke pritur një grup të parë prej rreth 20 refugjatësh afrikanë, të seleksionuar në Çad, autoritetet franceze duan të tregojnë kursin e tyre të ri në çështjen e imigracionit, pritje selektive e refugjatëve dhe politika të padiskutueshme largimi për pjesën tjetër. “Ideja e këtij seleksioni është që të pengojë që personat të rrezikojnë duke kaluar […]

Burimi: Tetova Sot

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2kiBJq5

%d bloggers like this: