I përballur me shumë sfida gjatë jetës së tij, kësaj radhe Hilmi Haradinaj ishte më i përmbajtur. I ulur në kolltukun e odës në kullën e Haradinajve heshtur priste dhe përcillte me dhjetëra mysafirë të cilët kishin ardhur për ta uruar për lirimin e djalit. E kur nisi të fliste, modest e fjalëpak si gjithmonë. Edhe kësaj radhe për të kjo ishte fitore për Kosovën dhe për UÇK-në.
“Po, e kemi pritur lirimin e tij. Tani ai po i kthehet vendit të tij”, thotë me bindje Hilmi……

Burimi: Zëri

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2pa0XcK

%d bloggers like this: