Në fshatin Drenoc të Klinës, në shkollën “Isa Boletini” është raportuar për një parregullsi, njofton Klan Kosova.
Bëhet fjalë për një mospërputhje të fletëvotimeve. Përfaqësues nga DnV në Klinë kanë bërë të ditur se është vërejtur një fletëvotim më pak, dhe për 30 minuta është mbyllur vendvotimi për të parë se ku qëndron problemi, i cili nuk është identifikuar akoma.
Ndërkaq menaxheri i kësaj qendre tha se fletat për……

Burimi: Zeri

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2zv0WlY

%d bloggers like this: