Një kërkesë për ndalimin e procesit të dhënies së lejes për objektin fetar në lagjen Dardania, drejtuar Bashkësisë Islame të Kosovës, Komunës së Prishtinës dhe Këshilltarëve të Kuvendit Komunal në Prishtinë, tani ka dalë edhe online.
Ky peticion fillimisht është nënshkruar nga 30 persona, pasi sipas tyre, xhamia e cila pritet të ndërtohet nuk është në harmoni me objektet e zonës dhe se objekti nuk është në përputhje me kriteret e konkursit.
Këtë……

Burimi: Zëri

Linku i artikullit origjinal: ift.tt/2tUHIXf

%d bloggers like this: